+386 1 2560 333 info@demat.si

O PODJETJU

Glavne dejavnosti podjetja so digitalni tisk, grafično oblikovanje, lasersko graviranje in digitalizacija knjižnega gradiva. Podjetje s sposobnimi sodelavci in najnovejšo, najkakovostnejšo, zmogljivo opremo za črnobeli in barvni digitalni tisk, s katerimi se vseskozi drži v samem vrhu razvoja in izvedbe storitev digitalnega tiska v regiji.

Pri digitalnem tisku prevladuje program izdelave knjig v nakladah tudi do 1500 izvodov. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju digitalnega tisk in večdeseletnimi izkušnjami v grafiki, lahko rečemo, da smo bili do neke mere pionirji v regiji na tem področju. Pohvalimo se lahko z več kot 10.000 različnimi naslovi izključno digitalno tiskanih knjig in drugih publikacij.

V prihodnje pričakujemo tudi povečanje povpraševanja na področju skeniranja arhivskega gradiva, saj zakonodaja omogoča (in po svoje zahteva) shranjevanje v digitalni obliki, s čimer se bistveno zmanjša potreba po arhivskih gradivih v papirni obliki. Na ta način je možno zmanjšati prostorsko stisko in kar je še pomembneje, bistveno skrajšati čas iskanja podatkov v starejših arhivskih gradivih.

Tudi po desetletju podjetja DEMAT, smo še vedno zagnani in za vas iščemo nove in nove rešitve v digitalnem tisku, kar bomo počeli tudi še naprej, med drugim zdaj tudi s to novo spletno stranjo, ki omogoča online naročila tiskovin.

DEMAT d.o.o.
Stegne 3
1000 Ljubljana

Davčna št.: SI74414038
Matična št.: 2143895

Transakcijski račun
02013-0255249984, pri banki NLB Ljubljana D.D.

Delovni čas:
pon.-čet. 8.00-16.00
pet. 8.00-15.00

DEMAT d.o.o., digitalni tisk

Stran je v poskusnem obratovanju, zato so še možne spremembe pri samem sistemu izračunavanja in naročanja. A kljub temu ste vljudno vabljeni, da si izračun naredite in tudi naročite željeno tiskovino. Sami izračuni so zaenkrat limitirani na novost v naši ponudbi - velikoformatne inkjet tiskovine - velikoformatni plakati (od 330x330mm pa vse do formata B0+), kar pa bomo v prihodnje razširili tudi na naše standardna tiskovine (trdo-vezane knjige, mehko-vezane knjige, prospekti, zloženke, vizitke in druge tiskovine). Opusti